Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Mockbirth - Eskimo EP   Το να έχουμε στα χέρια μας δουλειές καλλιτεχνών που είναι ακυκλοφόρητες, είναι κάτι που μας   χαροποιεί ιδιαίτερα.
   Μια από αυτές τις φορές είναι και η σημερινή, και για αυτό ευχαριστούμε τους Mockbirth, ένα Duo από την Αθήνα, που είχαν την ευγένεια να μας παραχωρήσουν δυο συνθέσεις από το επερχόμενο EP τους Eskimo, που βγαίνει σε κυκλοφορία στις 10 Ιουνίου από την Ralenteer μια δισκογραφική με έδρα την Νέα Υόρκη.
   Η πρώτη είναι το Tristan, που με τους μελαγχολικούς ήχους του επηρεασμένου από Χατζιδάκι πιάνου, τα καλοδουλεμένα φωνητικά που σε ''υπνωτίζουν'', παρέα με τους Downtempo ρυθμούς της, μας κέρδισε αμέσως.
   Το Thrall είναι ένα κομμάτι που ξεφεύγει από τις ετικέτες του Downtempo, και περισσότερο ''πατάει''  πάνω σε Progressive Rock μουσικά μονοπάτια, ( προσωπικά μου θυμίζει Porcupine Tree) με τους ηλεκτρονικούς ήχους να ταιριάζουν απόλυτα με τις ηλεκτρικές κιθάρες, και μαζί να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που σε συναρπάζει.
   Περιμένουμε το Eskimo πως και πως για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του και να γράψουμε και για τα υπόλοιπα κομμάτια την γνώμη μας.

 http://www.mockbirth.com/

http://www.facebook.com/Mockbirth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου