Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Minor Project - In Colors (Classical/Indie/Folk)

Κάπου στα μέσα του 2010 και με αφορμή την παρουσίαση δίσκου των B-sides μαζεύτηκαν οι τέσσερις τους για να παρουσιάσουν την ακυκλοφόρητη δουλειά του Στάθη. Λίγους μήνες μετά , ηχογράφούν τα κομμάτια που θα αποτελέσουν τον κορμό της επερχόμενης πρώτης κυκλοφορίας τους, σε συνεργασία με τον Διονύση Μπάστα στο NoiseBox studio.
Με την αρχή του νέου έτους (23/1/2011) η μπάντα δίνει την πρώτη της
συναυλία ως “Minor Project” πλέον, στο αγαπημένο τους Six D.O.G.S , το οποίο στη συνέχεια αποτέλεσε την βασικότερη συναυλιακή τους εστία. Ακολούθησε μια σειρά συναυλιών σε Αθήνα, Πάτρα,Χαλκίδα ,Καστοριά και άλλες πόλεις της επαρχίας.
Λίγο αργότερα, τον Μάιο, ο παραγωγός του Μελωδία 99,2 Χρήστος Παπαμιχάλης κυκλοφόρει τη συλλογή Lost.Not.Found από την EMI ,στην οποία συμπεριλαμβάνει το ακυκλοφόρητο μέχρι τότε “Great”.
Η πιο σημαντική ίσως εξέλιξη της μέχρι τώρα πορείας της μπάντας είναι η ένταξή της στην οικογένεια της Αντέλμα και η απόφαση συνεργασίας με το Στάθη Δρογώση για την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ των Minor.
Ο δίσκος, με όνομα ‘In Colors’, διατίθεται πλέον από το site της AntelmaMusic σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε φυσική μορφή μέσω παραγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου