Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Άγνωστος Χειμώνας - Τι να μου πεις κι εσύ (Rap)

O ΓΙΩΡΓΟΣ -ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ- ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1983 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΡΑΠ ΣΑΝ ΜC AΠO TO 1996-97, ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΥΠΛΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ,ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΑ .
EN ETΕΙ 1999 ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ 07.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ LIVES ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ..
ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΟΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Σ΄ ΕΝΑ ΠΙΟ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 2000, ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΙP-HOP ΣΚΗΝΗ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠ Τ ΑΛΛΟ ΟΙ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΙΩΘΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
ΕΝ ΕΤΕΙ 2002 ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗΙΤ AND RAP, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ Η ΙΔΕΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ,ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου